Over Ons - Stichting Jeugdland Nieuwveen 2015

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

OrganisatieWelkom bij Stichting Jeugdland Nieuwveen.
Stichting Jeugdland Nieuwveen is een non profit organisatie die zich richt op het jeugd en jongerenwerk in de kern Nieuwveen, gemeente Nieuwkoop.
Wat in 1970 begon met het  jeugdlandcomité is in 2000 voortgezet door Stichting Jeugdland Nieuwveen.

Stichting Jeugdland Nieuwveen.
In 1970 begon het jeugdlandcomité met de kindervakantieweek " © De jeugdlandweek © ", in 2000 voortgezet door het comité opgerichte Stichting Jeugdland Nieuwveen. Van 2000 tot en met 2012 heeft de stichting de © jeugdlandweek © georganiseerd. Wegens teuglopende belangstelling van vrijwilligers, zowel bestuurlijk als medewerkers, is in 2013 besloten te stoppen met het organiseren van de kindervakantieweek. Einde 2012 is getracht belangstellende te intresseren, maar kon geen consensus bereikt worden. Besloten is om de © jeugdlandweek © voorlopig in de ijskast te zetten en met de in 2005, op vezoek van de gemeente, opgerichte discotheek voor de jeugd en jongeren door te gaan. Het bestuur vond het van groot belang om met de discotheek gezien haar sociale functie, zodat jeugd en jongeren in hun eigen omgeving uit kunnen gaan, daarbij beschikte de discotheek wel over voldoende vrijwilligers. Discotheek The Flow is onder haar bezoekers een zeer populair discotheek.

Zowel het bestuur van de Stichting Jeugdland Nieuwveen als de medewerkers van Discotheek The Flow worden niet betaald. Door haar beleid probeert het bestuur de toegangsprijs voor de bezoekers van discotheek The Flow zo laag mogelijk te houden, zodat het voor ieder betaalbaar blijft om naar de discotheek te gaan.

Inkomsten.

De inkomsten van de Stichting bestaat uit een gemeentelijke subsidie en entreegelden van bezoekers. Helaas zijn deze inkomsten niet voldoende om alle kosten te dekken, het bestuur zoekt dan ook sponsors en donateurs die het ook van belang vinden dat jeugd en jongeren hun ontspanning kunnen vinden in eigen omgeving.

De toekomst.
Het bestuur ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet, mits er voldoende mensen bereid zijn om zich als vrijwilliger aan te melden.

Vrijwilliger worden, meldt u aan.

Helaas op dit ogenblik beschikken wij over voldoende

medewerkers.

Stg Jeugdland Nieuwveen
DISGN/© By BvdH
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu